Belső Kommunikációs Díjak nyertesei

A MEGFOSZ külső kommunikációja mellett nagyon fontosnak tartjuk a belső kommunikáció meglétét is. Ennek érdekében, immár hagyomnyosan, a MEGFOSZ tagok összefogását, aktivitását Belső Kommunikációs Díjainkkal ismerjük el.

Célunk az, hogy ezen elismerésekkel a tagságon belül a díjazott embereket elismerjék, és eredményeiket példaértékűnek tartsák maguk előtt, valamint a következő években minden tagunk és alkalmazottjaik arra törekedjenek, hogy ezeket a kiváló díjakat elnyerjék. Három fő kategóriában hirdetjük meg díjainkat:

„Életpályamű” díj – Olyan elismerő díj, mellyel a 60 év feletti kollégánk eddigi munkásságát és elért eredményeit szeretnénk kiemelni és díjazni szakterületünkön.

„Fiatalok a szakmáért” díj – Ezzel a díjjal szeretnénk elismerni fiataljaink tudását, lelkesedését, aktivitását és a szakmában eddig eltöltött rövid idő alatt megszerzett tapasztalatukat és munkásságukat.

„201... év legaktívabb MEGFOSZ tagja” díj – A díjjal szeretnénk elismerni és kiemelni azt a személyt, aki ebben az évben a legtöbbet segítette munkánkat és segítette a MEGFOSZ, mint szervezet jó hírének elősegítését.  


2016. év díjazottjai:

„Életpályamű” díj: Grósz László (Agro-Békés Kft.)

„Fiatalok a szakmáért” díj: Umenhoffer Péter (Axiál Kft.)

„2015. év legaktívabb MEGFOSZ tagja” díj: Pap Lajos (Pap-Agro Kft.)

A fotón balról jobbra: Harsányi Zsolt (elnök), Pap Lajos, Grósz László, Umenhoffer Péter, Román István (Földművelésügyi Minisztérium Helyettes Államtitkár), Balogh Ferenc (MKB Bank Zrt. igazgató)


2015. év díjazottjai:

„Életpályamű” díj: Fejér Lajos (Penda Kft.)

„Fiatalok a szakmáért” díj: Horváth Bence (BUSA Bt.)

„2015. év legaktívabb MEGFOSZ tagja” díj: Kis Pál (Auditker Kft.)

A fotón balról jobbra: Harsányi Zsolt (elnök), Kis Pál, Fejér Lajos, Horváth Bence