5. MKB-EUROLEASING, az MKB Csoport tagja, AZ AGRÁRLÍZING SZAKÉRTŐJE

Az MKB-Euroleasing Magyarországon nyilvántartásba vett őstermelők, valamint egyéni- és társas vállalkozások részére a mezőgazdasági tevékenység végzéséhez szükséges eszközök finanszírozására kínál megoldásokat. 
Az agrárlízing attól egyedi, hogy a futamidő alatt az Ügyfél által teljesítendő törlesztő részletek esedékességei a bevételek keletkezésének várható időpontjaihoz igazodnak, figyelembe véve azok keletkezésének szezonális jellegét. Egy szántóföldi növénytermesztésben érdekelt gazda, a terménye betakarítása és értékesítése után fizetheti meg az adott évet érintő törlesztő részletet két alkalommal, míg az állattartásban és a kertészetben érdekelt farmerek eldönthetik, hogy havonta, vagy negyedévente fizetik meg az esedékes részleteket.
Pályázatokhoz kapcsolódó finanszírozási termék – Eszközfinanszírozási kölcsön/ HITEL konstrukcióban 
A finanszírozott eszköz a szerződéskötéstől az Adós tulajdonában van. 
A nettó vételárat terhelő teljes Áfa összege, az önerő megfizetésével egy időben esedékes. 
A törlesztő részletek után Áfa fizetési kötelezettség nem merül fel.  
Az eszközre a Finanszírozó zálogjogot alapít, valamint a kölcsönszerződés és mellékleteinek közjegyzői okiratba foglalása szükséges. 
A szerződés közjegyzői okiratba foglalása, az Adóshoz legközelebbi közjegyzői irodában is megoldható. 
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai által benyújtott finanszírozási kérelmek gyorsított eljárásban kerülnek elbírálásra.
MIÉRT ELŐNYÖS AZ ESZKÖZFINANSZÍROZÁSI KÖLCSÖN/HITEL?
 • A szerződés akár 7 éves futamidőre is köthető. 
 • Rendkívül kedvező kamatozás.
 • A kölcsön fedezete az eszköz.
 • Gyors és rugalmas eljárási folyamat.
KORSZERŰ AGRÁRHITEL AZ MKB BANKTÓL – AGRÁR SZÉCHENYI KÁRTYA
Az Agrár Széchenyi Kártya Folyószámlahitel akár 100 millió Ft (maximum 50 millió Ft összegű hitel igénylése esetén ingatlanfedezet nélkül nyújtható) összegben nyújt hatékony segítséget a mezőgazdasági termék előállításával, feldolgozásával és forgalmazásával, valamint  erdőgazdálkodással, vadgazdálkodással és halgazdálkodással kapcsolatos tevékenységet végző mikro-, kis- és középvállalkozásoknak minősülő
 • gazdasági társaság,
 • egyéni cég,
 • egyéni vállalkozó,
 • szövetkezet,
 • adószámmal rendelkező mezőgazdasági őstermelő,
 • családi gazdálkodó,
 • erdőbirtokossági társulat számára.
Lehetőség van más hitelintézetnél lévő Agrár Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Bankunkhoz történő „áthozatalára” annak előtörlesztése nélkül. Az MKB Banknál elérhető Agrár Széchenyi Kártya Folyószámlahitel jelentős kedvezményekkel nyújt megoldást a legkisebb gazdálkodók számára is akár 3 éves futamidővel az átmeneti likviditási nehézségek áthidalására. A hitelezhetőséggel kapcsolatban 24 órán belüli előminősítést vállalunk.
 
Vissza
x

Ajánlja az odldalt ismerőseinke e-mailbe

Az Ön neve:

2. Ismerőse e-mail címe:

E-mail címe:

3. Ismerőse e-mail címe:

1. Ismerőse e-mail címe:

4. Ismerőse e-mail címe:

Főoldal